Igår runt 12:30 kom förklaringen på varför jag känt mig som jag börjat bli sjuk. Huvudvärk! Låg som en död på soffan direkt jag kom hem från jobbet tills Björn hämtade William för att åka på kalas hos Björns moster. Själv plågades jag, klockan 20:30 låg jag i min säng och sov tills mobilen ringde i morse! Känns fortfarande i huvudet som en rejäl bakfylla typ. Riktigt härligt! Jag hatar huvudvärk… På väg till jobbet och det är fredag. I två dagar har min middag bestått av äggröra och avokado kalla min knäpp men jag insåg i förrgår hur god den blandningen var!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: