En lång, lång, vinter.

20130110-065532.jpg

Bläsh! Jag gillar bara inte denna årstid. Snälla vår kom fort! Sitter på bussen och är så sjuktttrött.

Inatt fortsatte drömmarna med obehag. Jag höll på att bli våldtagen i drömmen… Kom undan genom att trycka in naglarna i pungen på han som försökte och sedan sprang jag men det var den där känslan man får i drömmar när man springer men ändå står stilla.
När jag sedan väl fick upp telefonen och ringde 112, så vägrade hon i telefonen ta emot mitt samtal.
Nästa stund hade jag 3 hundar i en fåtölj som jag satt och klappade på…
Man kan ju undra vad som rör sig i mitt huvud just nu? Jag drömmer gärna men bara jag slapp mardrömmar, hela min dag efter blir påverkad eftersom jag behåller känslan av vad som hände i drömmen hela dagen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En lång, lång, vinter.

 • 10 januari, 2013 at 17:11
  Permalink

  Själv måste jag erkänna att jag älskar den här årstiden. Till en viss del för att det är helt ok en söndag att tillbringa hela eftermiddagen under en filt i soffan med en bok.

  Reply
  • 12 januari, 2013 at 14:12
   Permalink

   LILITH – boktokig mamma med Borderline – Hehe, själv tycker jag den är lång och grå :-p.

   Reply
 • 10 januari, 2013 at 18:35
  Permalink

  usch vad hemskt att drömma så hemska drömmar. hoppas att du slipper det snart!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: