20130110-065532.jpg

Bläsh! Jag gillar bara inte denna årstid. Snälla vår kom fort! Sitter på bussen och är så sjuktttrött.

Inatt fortsatte drömmarna med obehag. Jag höll på att bli våldtagen i drömmen… Kom undan genom att trycka in naglarna i pungen på han som försökte och sedan sprang jag men det var den där känslan man får i drömmar när man springer men ändå står stilla.
När jag sedan väl fick upp telefonen och ringde 112, så vägrade hon i telefonen ta emot mitt samtal.
Nästa stund hade jag 3 hundar i en fåtölj som jag satt och klappade på…
Man kan ju undra vad som rör sig i mitt huvud just nu? Jag drömmer gärna men bara jag slapp mardrömmar, hela min dag efter blir påverkad eftersom jag behåller känslan av vad som hände i drömmen hela dagen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: