Dark Mode Off / On
Kläder

Bloppis.

Då jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag ska lägga ut kläderna på tradera eller inte provar jag via bloggen istället. De kan ju vara någon som är intresserad, jag är urkass på att ställa ut bud så lägg ett bud så kan vi diskutera priset. Får väl se om någon är intresserad, om inte intresset finns får jag väl lägga ut på tradera istället.

005

Huvtröjor/jackor. Flera helt oanvända.
Bud.

 

006

Klänning lingon och blåbär. Aldrig använd 160/small
Jättefin, tror jag köpte den för runt 400:-
Men så här efteråt är de väl ett ganska dumt köpt i och med att den är oanvänd.
Ge ett bud.

007Gul klänning från Veromoda, använda vid max 5 tillfällen. Står L på den men är snarare en medium.
Halternecklinne, från MQ, använd vid max 3 tillfällen.
Kjol, köpt genom ett klädpaket på tradera endast textad av mig är i S.

Finns intresse och ni inte bor här i Falun kan jag skicka kläderna om ni betalar portot.

 

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: