Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

För kallt.

Idag är det svinkallt och jag har inte tänkt gå utanför dörren. Egentligen hade jag gärna gjort någonting med att det är så här kallt är fan inte roligt alls, jag föredrar verkligen sommaren det här är för kallt för min smak men får bita i de sura äpplet några månader till. Provade ha lila ögonskugga idag, tycker faktiskt det blev rätt bra.

001Lördagsmamma.

005Lila
007Hallo!

020Mamma Madeleine.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d