20130119-082511.jpg

Jag brukar fundera på en sak. Många tycks vara strålande vackra när de vaknar på morgonen, har världens leende på läpparna, trippar upp i sin rosa morgonrock och äter frukost och fotar sig själva med håret perfekt på huvudet. Är det bara jag som ser ut som hej kom och hjälp mig som
nyvaken?! Som ser helt blek ut, har håret över hela huvudet, de står upp på diverse ställen likt ett troll?! Är det bara jag som känner mig helt ofräsch och måste klappa sig i ansiktet fyra gånger för att vakna samtidigt som jag stor gäspar?! Ja blir förbryllad! Är ja ett ufo från en annan planet?!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: