20130119-082511.jpg

Jag brukar fundera på en sak. Många tycks vara strålande vackra när de vaknar på morgonen, har världens leende på läpparna, trippar upp i sin rosa morgonrock och äter frukost och fotar sig själva med håret perfekt på huvudet. Är det bara jag som ser ut som hej kom och hjälp mig som
nyvaken?! Som ser helt blek ut, har håret över hela huvudet, de står upp på diverse ställen likt ett troll?! Är det bara jag som känner mig helt ofräsch och måste klappa sig i ansiktet fyra gånger för att vakna samtidigt som jag stor gäspar?! Ja blir förbryllad! Är ja ett ufo från en annan planet?!

Relaterade etiketter:

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa