Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Det ryktas om…

Att det just nu är -25 i Falun! Jag bryter ihop! Hur sjutton kan någon föredra kyla? Det här är ju fruktansvärt… Det är så kallt att man känner hur snoret i näsan fryser och mascaran rinner. Yeah! Fy fan! Just nu vill jag ha stränder och +25 istället. Jag klagar aldrig på värmen, men desto mer på kylan, jag vantrivs.

Hur som haver har jag ingen termometer för stunden någon tyckte att det var en rolig idé att klippa av min termometer i somras… Samma sak hände för något år sedan. Ska man ta det personligt kanske?
Sitter på bussen och på väg mot jobb, fick en kopp kaffe på Williams skola vilket piggade upp, nu blir det jobb med halsont men de är okej, antar att det är väntat när de är så kallt!

12 Comments

  1. Det var lite värre än här. -21 visa tempen här tidigare. Fast tempen var inte det jobbigaste för mig när jag skulle gå med Ted till dagis. :p

  2. Jag vet jag hatar kylan! Jag vet inte om jag komemr överleva vintern -jag måste gå i så mkt kläder tjocka jackor och mössor om jag så ska ta mig en meter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: