Hålfri mun!

WHOOOO! Klarade mig igen, under mina snart tjugonio år har jag fortfarande inte haft ett ändå hål, inte ens början till hål som hon sa. Min mun var helt enkelt perfekt! Jätte, jätte, jättelite tandsten som hon plockade bort men de var verkligen knappt någonting. Jag är nöjd, det känns som en sten föll av mina axlar! Jag har inga HÅÅÅL!

Kanske är det märkligt att man kan vara så oroad för att gå till tandis när man aldrig haft hål? Fast jag är oroad för kostnaden vid eventuellt hål. Nu betalade jag 580:- och då hade jag ändå 600 kronor i rabatt tackvara tandförsäkringen via försäkringskassan alla har. Men tycker de helt klart kan vara värt 580:- vartannat år, går man inte riskerar man ju att få betala MYCKET med pengar eftersom ju längre man går med ett hål, desto mer skada kan hålet göra.
Men nu är jag som sagt hålfri och jag kan pusta ut och vara glad!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Hålfri mun!

 • 21 januari, 2013 at 17:03
  Permalink

  Jisses vilka hutlösa tandläkarpriser ni verkar ha. Över 1000 spänn och du hade inga problem? Hoppas innerligt att de inte höjt priserna här nere, jag har iaf bara fått betala någon hundring när jag använt bidraget. Jag blev erbjuden en sådan där försäkring men det skulle bli dyrare för mig att betala den räknade jag ut, så nu håller jag tummarna att allt dyrt håller sig borta 😉

  Reply
  • 22 januari, 2013 at 21:12
   Permalink

   Hanna – bidraget får ju alla, det är de som FK ger till samtliga. Men de brukar kosta en del att gå till tandläkaren eftersom man betalar för ultraljud, bilder osv. 🙂

   Reply
 • 21 januari, 2013 at 17:18
  Permalink

  Precis vad jag behövde höra på slutet där som inte varit o kollat på så länge.. :p
  Skönt att det gick bra!

  Reply
 • 21 januari, 2013 at 18:51
  Permalink

  Åh grattis! 🙂 för mig är det tvärtom typ -har alltid något hål 🙁

  Reply
  • 22 januari, 2013 at 21:03
   Permalink

   Nightflies – Är jättenöjd med de, var något nervös. Trist för dig 🙁

   Reply
 • 22 januari, 2013 at 20:34
  Permalink

  Så himla skönt!!!! Men fasiken vad dyrt det ska vara!!!

  Reply
  • 22 januari, 2013 at 21:18
   Permalink

   Fnulan – Mmm, det är sinnessjuka priser egentligen för att bara öppna munnen i en kvart! 😮

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: