Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Le mot kameran.

Har spenderat mina dyrbara timmar med att sortera bland kategorierna på bloggen och bytt plats på inlägg och försökt få lite mer struktur på saker. Det känns som det blev något bättre.
När Björn ringer mig senare tänkte jag gå och handla så får han plocka upp mig vid maxi, tänkte försöka storhandla och jag gav smått upp att fundera över färgningen vågar inte göra det själv!

Hur som helst, är det annars lugnt här. William fotade mig innan han och Björn drog till Skedvi så tänkte visa bilderna, min snygga blåa jacka är från bubbleroom outlet och jag ska försöka hitta ett BRA tillfälle att bära den.


004Hello there!

6 Comments

  1. Jag behöver också sortera lite bland kategorierna känner jag, så jag får lite ordning på saker och ting! Jättefin bild, och jackan ser fin ut 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa