Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

En vanlig söndag.

Har just duschat och sitter och funderar på om man ska våga sig på att färga håret själv? Jag behöver verkligen färga det så jag undrar, ska jag ge mig ut på färgning av mitt hår själv då kanske? Helst hade jag velat ha hjälp men det är inte så enkelt att få tag på någon som kan hjälpa en med håret så då kanske det är bäst att prova saken ensam? Att bara få det gjort liksom. Är ju sugen på att lägga i slingor i håret och frågan är liksom hur man gör? Jag tänkte om man bleker håret först och sätter över något över den delen på håret man inte vill slinga? Sköljer ur blekningen och går på rött och har de i en stund visst borde de då kunna ge snygga kontraster? Resten av håret vill jag ha svart, jag gillar svart i mitt hår känner mig mycket piggare med mörkt hår än när det är ljust och solblekt.

Nä får väl gå och köpa färgerna och hoppas på att man kan fixa att färga håret själv, vem vet man kanske gör stordåd.

 

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.