Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Vad lite motion kan göra.

20130205-192152.jpg

Min kvot var nästan fylld idag för jag tog några chokladbitar. Tog mig en powerwalk på 49 minuter och vips så sjönk min sjönk min mätare och jag fick en kick av motion. Perfekt! Nu blir det inga mer sötsaker denna vecka utan endast nyttigheter.

4 Comments

  1. Ser ut som samma app jag körde med förut. Höll på i ngn vecka men då det inte hände ngt gav jag upp. Jag måste ha lite action, se att ngt händer för att jag ska få motivation o fortsätta. :p

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: