Dark Mode Off / On
Presentkort

Sjukt barn och Junkyard.se

20130205-142216.jpg

 

William hostade så han kräktes igår kväll och har sedan dess fortsatt. Gick på allmäntillståndet och han fick därmed vara hemma idag. Imorgon tar Björn honom och så får vi se hur det blir på torsdag, är William sjuk lär jag ha William då med eftersom Björn ska ha möten hela torsdagen. Men man får ta dag för dag.

Har passat på att rengöra tvättmaskinen idag, först diskade jag tvättmedelsfacket i diskmaskinen, sedan hällde jag i Citronsåpa i själva trumman. Sedan bikarbonat och citronsyra i facket för att få bort lukten allt detta i 90 grader. Tog sedan och tvättade i 90 grader utan någon tvätt i. Nu går en vanlig maskin med tvätt så nu hoppas jag den ska lukta riktigt gott efter min lilla behandling.

Fick ett paket från Junkyard.se idag, fick ett presentkort därifrån på 100 kronor som jag utnyttjade på denna t-shirt 19:- kr behövde jag endast betala för den och jag gillar stenhårt frifrakt! Det är något jag föredrar!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: