Fick ett rikspresentkort i veckan på 250 kronor och jag visste precis vad det skulle gå till. Denna värmefilt som jag köpt på SIBA, helt underbart jag är ju en frusen människa så denna filt kommer bli mycket använd. Fin va?! 299:- ordinarie pris men jag betalade bara 49 kronor för den.

011

Inpackad väl.

012Känns stor!

013Mjuk, gosig och fin!

6 kommentarer

    1. Anna – Detta fick jag genom en studie som jag var med i här i stan för filmjölk 😉 . Provade och bedömde smaken. De andra fick jag genom din åsikt 🙂

  1. SV: tack så jätte mycket, jag har haft en bra dag men nu är det huvudvärk och sängläge, när man kommer från en håla är man inte van vid så mycket folk 🙂
    Ååh vilken härlig filt! hoppas du får många härliga och varma mysstunder med den! 🙂
    Ha en fin helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: