Dark Mode Off / On
Presentkort

Mc donalds slarv.

Förr 3 veckor sedan gick min bror till donken och handlade, så när han kom tillbaka hade jag blivit utan läsk. Ringde och klagade (hehe JA jag kan vara bitchig men fan rätt ska vara rätt) . Så på grund av detta fick jag ett brev från deras chef och sen dessutom 2 stycken GRATIS menyer därifrån som plåster på såren. Hehe, och jag som endast typ ringde för att påpeka och trodde jag skulle få kanske en större läsk nästa gång eller rabatt eller liknade.

😀

4 Comments

  1. Hihi kul med presentkort eller gratis menyer, vad man ska säga 🙂

    sv: jaaa, det är så himla kul när de kommer hem från dagiset och har lärt sig något nytt och ska visa det till mammsen och pappsen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: