Dark Mode Off / On
Porslin Presentkort

Två skålar Rörstrand Ostinda Svart.

Låt oss ännu en gång diskutera ämnet premier som tillkommer på bland annat tidningsprenumerationer. Denna gång så fick jag hem två fina Ostindia skålar i färgen svart. Jag är så klart förälskad som vanligt! Älskar Ostindia, vackert och stilrent. Min mormor älskade den klassiska Ostindia serien, och det gör jag med. Men nog är den svarta mycket magisk den också!

Porslin mina vänner, få saker får mitt hjärta att hoppa som nytt porslin!

12 Comments

  1. Även om jag föredrar Rörstrands Ostindia Classic, så är det ju bara att tacka och ta emot. En himla rolig hobby att delta i undersökningar eller prenumerera på nåt och sedan får en kostnadsfri belöning med posten:-)

    PS. Med så otroligt många tallrikar/skålar i dina skåp borde det vara aningen lättare att tackla dina ätstörningsproblem. Jag menar att äta nåt från en vacker tallrik måste väl ändå vara en fröjd för ögat – också. Bara en tanke alltså… DS:

  2. Håller verkligen med dig! Det var verkligen ett par fina skålar du har fått hem och jag tycker du har så fina porslin. vackra men så stilrena.?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: