Sjukdomar.

Williams feber är högre så nu sover han, själv glor jag på lite serier jag inte hunnit med. Både sett Grimm och nu Nashville, blir nog the Carrie dairies sen.
Imorgon klockan 15:00 är det meningen att jag ska lämna blod, får se hur det blir. Beror ju på om William fixar att vara ensam en stund eller om jag måste vara hemma med honom. Beror ju så klart på om han är dålig, är han dålig kommer jag inte lämna honom. Är han piggare så kan jag springa förbi och lämna lite blod. Tycker det är rätt skönt att lämna blod då man vet att man gjort något bra för någon annan.

Ger ni blod? Har ni funderat på att göra det?
Många som inte ger blod gör det för reglerna sagt innan att de inte får, men dessa ändras ofta så ska man ha raka svar och är nyfiken ska man vända sig till blodmottagningen i sin kommun.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Sjukdomar.

 • 10 mars, 2013 at 22:15
  Permalink

  hoppas att han blir bättre snart!
  jag har aldrig lämnat blod, vet inte om de finns någon åldersgräns? 🙂

  Reply
 • 10 mars, 2013 at 22:38
  Permalink

  Krya på honom!! Hade du nån favvobok, fick inget svar på de, behöver tips!! 😉

  Reply
  • 11 mars, 2013 at 08:03
   Permalink

   Carin – Gravid, svarade i inlägget du skrev men skriver till dig 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: