Jag vaknade runt sju och slängde på mig lite svalare träningsplagg och drog mig ut på en solig men kall powerwalk -18 visade graderna när jag begav mig ut men jag vet att ger man sig bara ut så är det väldigt skönt. Denna gång tog jag likt andra gånger en helt annan vända än förut. Jag går nästan aldrig på samma ställen då jag behöver omväxling när jag promenerar för att finna det meningsfullt. Där skiljer jag mig kanske från det flesta andra som vill gå samma runda varje dag. Det var hur som helst skönt trots att kylan slog mot ens ansikte fick kroppen mig varm. Det var meningsfullt och skönt, se den fina naturen nästintill orörd av människor denna dag. Såg 6 personer allt som allt på min promenad, jag antar att de flesta håller sig till sängs på en lördagsmorgon, men det passade mig utmärkt eftersom jag går direkt från sängen och därmed inte sminkar mig.

När jag kom hem passade jag på att städa igenom hela huset och sedan tog jag en dusch, gjorde en hårinpackning, rakade bort behåring, sminkade mig och klädde på mig och åt frukost. Nu ska jag strax gå till Maxi. Brorsan kommer hit ikväll och ville äta tacos så vi kör med knytis.

Hur som haver godmorgon idag då! Solen skiner och det är kyligt och kallt i Falun, men ack ändå nästintill vår!

022

Tidig morgon med tidig promenad. Vackra Falun, och
på promenad kan man se vad som helst. Massa döda fiskar till exempel!

001En frukost.
Chai latte idag.
002Jag.
Tröja från Rut m fl köpt på Nelly.com
012Morning glory
015Godmorgon på er!

 

14 kommentarer

 1. Låter härligt med en promenad 🙂
  Själv vaknade ja 12 så ja har inte hunnit med så mycket.
  men ska nog ta en liten promenad senare.
  kramar

 2. Vilken härlig start du fick idag då=)) Dom döda fiskarna kan man ju fundera över en stund;)
  Det var jättemysigt med ett spontan besök på pub när Micke fick sluta tidigt=)

 3. Konstigt om de flesta tycker om att gå samma rundor. Jag är då iaf som dig där o går gärna nya för omväxling. Annars blir det bara tråkigt med samma ting att titta på.

  Svar: Tack för tipset! Jag trodde först det var ngn grej att stoppa i flaskan när jag läste. Hade aldrig hört talas om det. Så fortsätter detta elände lär jag prova det.

 4. Men vilka underbara bilder! 🙂
  Fina du.

  Ja pulka är alltid en hit, fast nu har all snö varit på besök allt för länge!
  är så otroligt trött på alla dessa kläder och blöta framför allt!
  Lite sol, vår och snygga vår/sommar kläder är det dags för nu 😉 hehe
  hoppas att allt är super bra!
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: