What a day.

Studiedag hela dagen där vi arbetade med våra pedagogiska planeringar. Dagen gick dock väldigt fort och William åkte hem till Björn i helgen. Träffade Lisa en stund idag. Här är det lugnt, jag ska väl ta och lägga mig strax ska bara se det senaste avsnittet av The Carrie Dairies. Har sett Dallas och The vampire diaries, riktigt bra avsnitt. Dallas var lite sorgligt tyckte jag, men The Vampire diaries var skitbra för jag tycker bättre om Elena nu.

Nä om man ska se klart the Carrie Dairies så man kan sova snart då.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: