Varför trivs jag så i lilla Dalarna kan nog fråga sig. I ett landskap där vi varje år garanteras vinter, i ett landskap utan hav? För mig är det nog för naturen här tilltalar mig. Skogar, hemlighetsfulla platser där du lätt kan fantisera ihop små sagor, kanske ser du en stubbe där det nog bodde en tomte förr, vad livet nu befinner sig så finns det där små sakerna i vardagen som får min fantasi att väckas till liv, den barnsliga sidan hos mig som en dag hoppas på att få skriva en barnbok. Jag har idéer det ska bara skrivas ner också.

Sitter nu på bussen, jobb och start efter ett lov. Är trött men dagen kommer bli bra. Bilder ifrån igår när vi åkte med limousinen upp till hoppbackarna.

20130408-065128.jpg

20130408-065137.jpg

20130408-065145.jpg

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: