fbpx
Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk.

Kom hem från jobbet med smällande huvudvärk. Alltid lika roligt, var bara att lägga sig på soffan och lida. Björn kom hit och fick fixa till middagen jag köpt för jag låg ganska däckad på soffan. Har fortfarande ont vid vissa rörelser. Imorgon är det tisdag vilket betyder att det är min långa arbetsdag, fast på torsdag är den ännu längre även om jag åker hem för att återvända mellan 18:00-20:00 på kvällen, jag är inget större fan av såna där långa dagar. Jag föredrar att vara hemma på kvällen men vissa saker kan man ju inte direkt styra över utan bara får ta som dem är.

Ska snart gå och lägga mig för jag är trött, känner mig tömd på något vis. Saknar värme också, det var skitkallt i luften idag trots det fina vädret och det känns surt att behöva klä sig varmt i APRIL, jag vill ha sån där värme som alla längtar efter den här årstiden. Varma nätter och varma dagar och ingen mera snö tack!

Hoppas ni haft en fin dag i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.