Ska strax åka mot Anna och Älvdalen för hennes sons Eriks dop. Vaknade själv runt sex så tyckte det var lika bra att kliva upp då.
Runt 9:30 tror jag det var jag skulle vara framme i Mora, där hämtar Anna upp mig och vi åker då hem till henne i Älvdalen. Blir nog bra, bara de att jag är så fruktansvärt nervös och det känns i hela kroppen. Jag är ingen resare, jag är heller ingen människa som tycker det är kul att träffa gamla bekanta. Jag är livrädd varje gång jag åker upp mot Mora/Orsa hållet för jag VILL inte under några som helst omständigheter träffa bekanta, som i sin tur betyder småprat. Jag blir nervös av såna saker, jag känner mig bedömd och jag gillar inte att bli bedömd. Därmed undviker jag situationer där jag kan bli tvungen att uppleva sådana saker.

Hur som helst så blir det dop idag och det blir säkert jättebra.

Jag för denna dag då.

005

16 kommentarer

  1. Hoppas verkligen att du får en bra och trevlig dag! Om andra bedömer dig så tänk bara, om du har den känslan att det får stå för dem. Du är bra precis som du är, säg det till dig själv flera gånger per dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: