Inlägget är i samarbete tvspeloteket.

Att William är galet intresserad av tv-spel är nog ingen nyhet för någon. I och med att han är fast vid saken hamnar även jag som mamma lätt in i diskussioner som Skylanders, Minecraft och The sims 3. Här hemma äger vi; ett Playstation 3, Xbox 360 och sedan ett Nintendo Wii förutom de äger William ett Nintendo Dsi XL och så har han en egen dator, jag har min dator och sedan den bärbara och så Paddan så klart. Vi är familjen nörd! Självklart finns det en önskan hos mig att skaffa Wii U och kanske även Playstation 4 när den väl kommer ut, jag brukar även fundera i att kanske lägga lite pengar på ett Playstation 2 för att kunna spela lite av de gamla spelen. Jag gillar dock bäst spel som kommer till Nintendo, kanske för att det är klassiska spel som jag någonstans växte upp med i form av Super Nintendo och liknade. Tvspeloteket har de nyaste spelen till det bästa priserna, det här passar våran familj utmärkt eftersom vi spelar massor med spel, här står det en en text som spelen och under dessa kommer de billigaste ställena för att köpa spelet upp på. Sidan är enkel och användarvänlig och jag blev verkligen förtjust i den, är du lika spelgalen som jag? Passa på att besök sidan!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: