Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv

Foton

20130414-202009.jpg

Översta bilden är då en del av lilla Rättvik, Sveriges genomfart. Togs genom bussfönstret när jag var på väg upp till Älvdalen igår.
Ringen är då min Zornring som gick sönder på leklandet förra veckan. Den blev dock lagad i veckan och så fint putsad och nu är den tillbaka där den hör hemma på min hand.
Så sista bilden, Noret bron i Mora, jag får alltid djupa tvångstankar när jag åker över den bron. Det var några tonåringar som körde ihjäl sig på den bron när jag var liten. Glömmer aldrig bilden på när de ”fiskade” upp bilden med lyftkran. Jag har alltid mått dåligt när jag åkt över den sedan dess. Foton och tankar, foton och livet.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa