20130414-202009.jpg

Översta bilden är då en del av lilla Rättvik, Sveriges genomfart. Togs genom bussfönstret när jag var på väg upp till Älvdalen igår.
Ringen är då min Zornring som gick sönder på leklandet förra veckan. Den blev dock lagad i veckan och så fint putsad och nu är den tillbaka där den hör hemma på min hand.
Så sista bilden, Nore bron i Mora, jag får alltid djupa tvångstankar när jag åker över den bron. Det var några tonåringar som körde ihjäl sig på den bron när jag var liten. Glömmer aldrig bilden på när de “fiskade” upp bilden med lyftkran. Jag har alltid mått dåligt när jag åkt över den sedan dess. Foton och tankar, foton och livet.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: