Har massor med kommentarer, en blogg som känns urtråkig och en kropp som är dödens trött. Det är vår och jag glömmer bort hur mycket min hälsa påverkas av den här årstiden. Astman griper tar i mina lungor, tröttheten seglar kring min kropp och jag vill bara sova! Somnade strax innan nio igår och höll på att somna framför soffan. Jaja, idag när jag kommer hem blir det en powernap.
Hoppas alla ni får en fin torsdag.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: