Idag ringde facket mig och frågade om hur det går med introduktionsåret, hur min mentor varit om rektorns arrangemang och hur mycket tid jag fått för mitt introduktionsår, om det tillkommit tid för läsning inom arbetstiden och massa annat. Jag skulle snart även bli kallad till facket för att diskutera där, de ringde runt till personer som gör sitt introduktionsår nu sa de. Skitbra ju! Då kollar de ju verkligen upp hur det går för oss nyexaminerade, nu har jag ett bra introduktionsår med en bra mentor men så ser det ju inte ut för alla. Trots att det ibland känns tufft vet jag ändå att det här är rätt och riktigt i alla fall. Det blir nog bra där i oktober när jag blivit färdig helt med introduktionsåret.

Annars är det lugnt, har varit sjukt trött hela dagen och somnade på soffan precis som jag befarade. Blir nog en relativt lugn helg men ska försöka hinna med att fota en del och SKRIVA mera, känns som min blogg ekat här i några dagar och det känns inte helt rätt då jag gärna lägger lite tid på att skriva.

Hoppas ni har det bra i alla fall.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: