Valborg

Inte för att det är något jag firar direkt.
Personligen tycker jag att man är för gammal för att festa på Valborg då de enligt min mening är en fjortisdag och jag redan som tonåring själv ratade skiten den kändes alldeles för B för
mig och enda gången jag varit ut på Valborg är 2002 innan och efter det så tyckte jag som sagt skiten var alldeles för B för mig.
Så sån är då jag, tar väl och myser ner mig i soffan med William istället.
Just ja, idag är det exakt 9 år sedan jag var på RUL med William i magen och BM såg en cysta vid hjärna på honom. Jag minns hur himla ledsen jag var, verkligen helt förkrossad. Som tur var såg allt bra ut flera dagar senare, men dagarna dit. Hur ledsen jag var, tårarna och ledsamheten (finns att läsa här i bloggen föresten under 2004).

Det positiva med denna dag är dock att det är mamma och hennes mans bröllopsdag i 10 år har de nu varit gifta! Stort grattis till er!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Valborg

  • 30 april, 2013 at 23:56
   Permalink

   Angelica – Funkar lika bra att slippa hålla på med en massa festande tycker jag 🙂

   Reply
 • 30 april, 2013 at 12:30
  Permalink

  Ok då kanske det är förklaringen .ler..

  Fyy o få ett sånt besked vid RUL ..
  Jag hade blivit helt förstörd med .
  Tur det gick bra 😀

  Här ska vi grilla,ingen alkohol här bara familjemys 😀
  Men det lär bli ett himla liv i byn kan jag tänka mig 😀

  Reply
  • 30 april, 2013 at 23:58
   Permalink

   Camilla 32 år & blivande 10 barnsmamma – Ja fy, det var så hemskt. Trodde jag skulle gråta ihjäl mig 🙁 . Helt fruktansvärt inget jag önskar någon annan att behöva uppleva faktiskt.
   Men som du säger sån tur att allt gick bra 😀 .
   Åh så gott med grillat 🙂 . De är ju helt perfekt tycker jag 🙂

   Reply
 • 30 april, 2013 at 15:43
  Permalink

  Brukar inte heller fira eller festa en sådan här dag, uppskattar mys hemma i soffan istället 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: