Nu är det klart, en lyckans dag! Jag är så himla glad så ord finns inte för saken.
Jag har fått en tillsvidareanställning. På mitt anställningsbevis står det dock med lite fin text att min tjänst är en tjänst som övergår i en tillsvidareanställning när mitt introduktionsår är klart men i principen så menas det då att jag är tillsvidareanställd jag har ett JOBB jag blir kvar på, jag fick fortsätta på ett jobb jag verkligen gillar och trivs på. Jag har en fantastisk arbetsplats med underbara kollegor och barn, jag är stolt över mig själv. Jag har tagit mig hit, hela vägen hit. Vilket fantastiskt liv jag har egentligen, vilket flyt mitt liv har. Se livet från den ljusa sidan, se ljusets sida jag är så glad så lycklig jag fann mig själv. Allt känns så perfekt just nu, stoltheten, livet allt. Mina drömmar har slagit in ännu en gång. Lyckan faller runt mig just nu, ett ljus av lycka!

Madde1_8Denna lilla flicka tog sig igenom livet, trotsade alla hinder och uppnådde alla
de mål hon satte upp för sig själv.
Denna lilla flicka blev en stark människa.
Denna lilla flicka blev jag!

13 kommentarer

  1. Åh gu va härligt för dig!! Förstår precis hur du känner, längtar också efter ett jobb där jag kan trivas och utvecklas. Men de är inte lätt att hitta detta, så har du några tips och råd för att hitta de så vore det jättebra om du ville dela med dig till oss arbetslösa haha. Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: