Vet inte om det riktigt känns okej denna första maj. Solen lyser och jag skulle vilja våga använda skinnjackan jag tror dock inte att det är så varmt att skinnjackan kommer behaga mig. Flera på facebook har skrivit vår och sånt idag. Men vet i sjutton? Tycker ni verkligen de är så varmt att man kan skrika vår redan?
Kanske bara är fryslorten jag som håller på att få frossångest och vill ha riktigt varmt!

Har en vit skjorta på mig dagen till ära och massa dalasmycken. Samtliga från LillaLisa design. Örhängen med dalahästar i rosa William gav mig i julklapp, ett fint halsband med dalahäst, mitt namn och kulor i min månadssten jag fick av mamma och hennes man i julklapp förrförra året ett armband det står både dalkulla och är en dalahäst på och sedan då min Zornring som alltid. Dalarna i hjärtat på mig, Dalarna i min själ, mitt hemma mitt liv.

Idag ska vi åka till Williams tremänning som fyller 9 år idag.
Lite foton jag tagit så här på förmiddagskvisten!

001Första maj!

005William


007
William fotade mig.

015Madeleine


023
Mamman.

 

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: