Lördag då! Jag ska vara chaufför till Björn ikväll så det blir skönt. Om någon nu tror att jag drack mig askalas igår kan jag med glädje medge att jag drack två öl hemma, en 4,8 och en 5,2 . På restaurangen drack jag 1 öl och efter de drack jag vatten. Så den alkoholen är redan ur kroppen och jag ska INTE köra förrän vid kanske klockan 19:00 ikväll.
Jag kör självklart inte med alkohol i kroppen! Jag är verkligen emot alla former av droger och trafiken, min pappa dog ju i en bilolycka orsakat av alkohol…

William är med Björn och han skulle sova hos sin farmor i natt. Jag får inte längre dåligt samvete när William sover borta. Detta då William nu själv lägger fram önskemål och som förälder anser jag att man kan tillgodose sina barns önskemål så gott det går.

Nu ska jag hänga lite tvätt och glo på the vampire diaries.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: