Dryg tid.

Usch allergin äter upp mig det känns som att jag är kroniskt trött och varje morgon är en ren plåga. Annars har jag ändå orkat gå upp på morgonen, nu vill jag inte ens det. Hatar att klaga, det ger dåliga energier.

Längtar tills arbetsdagen är slut så att jag kan få komma hem och sova. Ser fram emot en tupplur.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Dryg tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: