Dagens middag, kyckling och fetaost.

20130521-211103.jpgGjorde en kycklingrätt med fetaost.

3 kyckling filér (jag gör ofta mycket så man kan frysa in.)
1 paket fetaost
Körsbärstomater cirka 8 stycken (skär på mitten)
1 halv paprika
En burk creme fraiché
Grädde efter smak.
Salt, Peppar, Citronpeppar

Skiva kycklingfilérna och stek dem genomstekta.
Peppra med salt, peppar och citronpeppar (RÖR OM)
Skiva tomaterna och paprikan och låt dem
steka med kycklingen en kort stund.
Tillsätt creme fraichen och grädden
Kär fetaosten i tärningar och tillsätt i stekpannan.
När allt kokat upp strö över lite riven ost och sätt in i ugnen på 200 grader
tills osten fått lite färg.

Jag åt med sallad, men Björn och William fick även ris till sitt.
Mycket uppskattat var det.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Dagens middag, kyckling och fetaost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: