Känner mig inte riktigt i form, skulle inte kalla mig ledsen men kanske mer upprörd. Vissa stunder känner jag mig trött på människor och en sån period går jag igenom nu. Såna perioder brukar jag kunna börja gråta för minsta lilla och jag är väl där just nu. Kanske är det en kombination av längtan efter lite andrum, jag tror själen stundvis bara behöver andrum. Såna stunder saknar jag att ha ett djur, någon att bara krama om och prata med samtidigt som man klappar och borrar in sitt ansiktet i pälsen på djuret.

Andrum, jag antar att jag ska försöka andas ut i helgen och finna någon form av inre lugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: