Barnets rum, en oas av kärlek.

Inlägget är ett samarbete.

Känslan av att kliva in i sitt barnsrum är alltid lika spännande, om det inte är för att rummet ser ut som en orkan flugit igenom den är det känslan av att ha gjort fint därinne som fyller dig med känslor. Ett barnrum är något varje förälder lägger ner en specifik tid på, kanske är det tiden när du med glädje lyckats ta dig igenom orkanen utan att trampad på en legobit, kanske är det känslan av den renbäddade barnsängen eller bara känslan av liv som finns därinne. För att få en mysig atmosfär i ett barnrum lär du som förälder ändå funnit ditt och barnets stil, detta kan du gjort genom att placerat barnmattor på golvet, kanske köpt fina barntapeter, eller varför inte införskaffat det där speciellt fina barnmöblerna som barnet och du valde ut tillsammans?  Barnrum är magiska, barnrum är något varje förälder bör ta sig tiden att göra något med. För visst är det väl ändå underbart att titta in på sitt barns rum och tänka, här inne bor det mest värdefulla jag har?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: