20130523-065012.jpg

Åh älskade torsdag! Underbar att veta att det endast är en dag kvar av arbetsveckan utöver denna dag, känner att en helg kommer betyda mycket för mig behöver verkligen ladda mina batterier i helgen, kommer nog ett låst inlägg i eftermiddag, finns intresse för att läsa detta får ni skriva på FB eller sms. Blir bara idag alltså, kommer ha öppna också men detta är mer privat så vill inte att alla ska kunna läsa.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: