Denna helg är efterlängtad och jag ser galet mycket fram emot morgondagen när jag får åka hem. Idag har jag varit skitförbannad och det är SÄLLAN jag blir så arg som jag varit idag, det ska bli riktigt skönt att ladda mina batterier under helgen för det behövs. Mer om den saken kommer i ett skyddat inlägg när tiden finns i helgen.
Har kollat klart på första säsongen av Game of Thrones och den är faktiskt riktigt bra, lär säkert bli att jag ser klart hela säsong två under helgen. Annars är det lugnt, imorgon ska jag ha partylite här och det blir trevligt.

Hoppas ni får en fin kväll, nu ska jag sova!

20130523-215742.jpgJag fastnade för mama-erbjudande för några veckor sedan och fick denna bok.
Är inte någon nybliven mamma precis, men jag ville ha en träningsbok och hört att denna har bra tips, samt
att man kan köra på andra kapitel än de första om man INTE nyss fått barn. Så denna kom således idag, en ganska bra premie tycker jag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: