Fredag!

Den här fredagen kunde inte vara mer efterlängtad efter den här veckan behöver jag verkligen andas! Jag tror att ljusparty är precis vad som kommer ladda min energi denna vecka. Träffa andra människor och nästa helg kommer vara en energiförhöjare med då jag ska på Falukalaset med vännerna om det blir som planerat. Annars ska jag samla energi denna dag och helg och tömma bort negativ energi med promenader.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: