Efter att nyss ätit frukost, vaknat runt åtta och tänkt WOW vilken sovmorgon sitter jag nu här och kikar runt. Jag försöker ta mig tiden att bara koppla av just nu, solen skiner och det ger ju lyckokänslor. Jag ska försöka gå och köpa hårfärg idag så jag kan slänga i lite färg i mitt hårt som börjat matta ut i någon annan färg än den jag nyligen färgade den i, eller nyss? Undrar smått om jag sist la färg i håret i slutet av mars? Hur som helst jag ska köpa hårfärg.

Lite foton tänkte jag även försöka hinna med att ta, grejen är väl bara den att när William åker till sin pappa så för jag alldeles för mycket tid till ingenting. Jag gillar inte att inte ha något för mig.

Nä nu ska jag duscha!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: