Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Fantastiska väder.

20130525-170917.jpg

Idag är det en sån där dag när en öl varit mer än välkommen. En iskall öl i solen, det är sommarvärme och jag njuter. Snälla värme fortsätt så här hela sommaren nu! Jag behöver massor med vitaminer för att att laddas upp och ges liv!

Måste köpa balkongblommor nu, ska ta mig tiden att göra detta. Brorsan kommer hit om en stund och vi ska äta tacos. Fin lördag, vackra lördag!

 

4 Comments

  1. Så underbart nu, jag skall köpa lite blommor till balkongen med, men inte så mycket just för att de är på väg att bli balkongrenovering här 🙂

    1. Nett – Kul med renovering 🙂 . Jag hade önskat att de kunde ta och kanske förstora balkongerna här. Fast jag får köpa lite trall så kanske det blir finare :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: