Morsdag, en vacker dag för mödrarna.

Morsdag idag, det är ändå en fin dag helt med utgångspunkt på mammor.
Som mamma är man ganska självklar, som förälder är man nog överlag någon som tas för given. Det är så klart att föräldrar ska finnas där, att vi föds ur deras kroppar och sedan är det där. Vår rollfigur, någon vi ser på och dyrkar som barn. Som tonåring väljer vi att kritiskt granska allt våra föräldrar gör, för mig som inte hade någon pappa att leta kritik efter blev det endast min mamma. Sedan får vi egna barn och för första gången, från att ha dyrkat, älskat, kritiskt granskat så går vi in i samma roll. Vi blir föräldrar, som mamma (jag utgår ifrån morsdag, som pappa kan det lika gärna stå.) älskar du dina barn gränslöst och av alla saker på jorden är det just dina barn du bär närmast om hjärtat. Att vara mamma är ett ständigt tänkande på dina barn, hur mår mitt barn nu, oron över en sjukdom, oro över vad framtiden ska ge, lyckan i att se ditt barn lycklig, olyckan i att se ditt barn ledsen. Som mamma kommer du att bli kritiskt granskad och vissa dagar tappa tron på ditt föräldraskap och vissa dagar kommer du känna dig självsäker för du är så älskad. Att vara mamma är att vara älskad, granskad, oroad och fylld med kärlek.
Jag älskar dig min fina mamma, precis på samma sätt som jag vet att min son älskar sin mamma.

Ha en vacker morsdag nu, alla mammor, barn, barnbarn. Fira era mammor, uppskatta mammor!

80.Jag o Madde_6

Två mammor, 20-år mellan bilderna.

DSCN0706

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: