En morgon, en morgon med sol.

Sitter och kikar på Game of Thrones, jag är å säsong 2 och har med avsnittet jag ser tre avsnitt kvar på säsong 2. De hinner jag se klart idag. Jag har ätit frukost och en tvserie får således bli mitt att göra ett tag idag. Idag kommer William hem, längtat hela helgen.Fotade lite nu på morgonen så här får ni lite kort.

012Jag.

028Hey.

031Hallo.

033Frukost.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En morgon, en morgon med sol.

 • 26 maj, 2013 at 10:53
  Permalink

  Hej! 🙂

  Lie-em:s första kollektion av två unika typer av hängselbyxor har lanserats!

  Skulle gärna vilja ha din åsikt om kollektionen! 🙂

  Ha en kanon dag !!

  Reply
 • 26 maj, 2013 at 11:22
  Permalink

  Vad härligt, solen lyser verkligen upp 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: