Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

En dag som kom dit och tillbaka.

William åt och det var ett gott tecken, han var ju inte direkt sugen tidigare idag. Men nu har han ätit i alla fall. Själv sitter jag här nu då, kikar lite på nätet och lyssnar på soundtracket för Nashville, så sjuktbra musik! Serien är också bra, på tal om tv-serier har jag nu plöjt igenom alla avsnitt av Game of Thrones nu blir väl mamma glad som hon tjatat S. Ikväll ska jag se Grimm och Nashville när William somnat tänkte jag, imorgon är det The secret life of the american teenager och Revolution.
Lite segt med serier nu då det flesta tagit eller tar sommaruppehåll, men då kommer nya sommarserier istället som Pretty little liars, True blood med flera, kommer lite nyheter jag är sugen på att se så det ska jag roa denna sommar med. Tv-serier och regniga dagar, det är perfekt underhållning.

Har nyss färgat håret och nu är det fixat inför fotograferingen jag och William ska på på lördag. Det här kommer bli jättebra även om jag letar runt efter vad sjutton jag ska ha för kläder.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: