Mycket bra avsnitt, tycker det känns som serien går framåt nu. Händer något nytt hela tiden och jag kollade på promon inför nästa vecka och det verkar spännande. True blood är verkligen min sommarserie eftersom den sänds sommartid och man därmed förknippar den med sol och värme. Det jag saknar den här säsongen är väl mer Eric och Sookie men ja, man kan inte få allt här i världen.

Ny serievecka i och med att det är måndag, semestern är i fullgång så tiden för serier finns dessutom!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: