Tog en riktig sovmorgon idag, sov nästan till klockan nio! What! Jag ser det med för och nackdelar då jag är lite rädd för att sovmorgon kan göra så det bli rejält svårt att komma upp sen när man ska jobba igen…

William befinner sig just nu i soffan med Paddan men vi ska strax bege oss i väg på äventyr, det är inte världens roligaste väder idag så det blir en form av inomhusaktivitet, vad får ni se när vi kommit tillbaka.

Fixad och redo för äventyr, fixad och redo för att ta mig en Tassimo latte och något att äta till. Fixad för dagen!

Enjoy the day!

100William katt Harry för stå som dagens bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.