Åh vilket avsnitt, det handlade om vad som skulle hänt om Regina talat om tidigare om switchen och hur Bay och Daphne hade haft sina liv då. Riktigt bra avsnitt som jag satt med tårar igenom. Switched at birth är sån där serie som verkligen får mig som förälder att själv tänka till. Tänk om det skulle visa sig att William inte var min, hur skulle man reagera. Bara tanken är så långt borta, man älskar ju sitt barn så starkt. William är ju min, aldrig att jag velat ge upp honom, självklart hade jag velat ha kontakt med det andra barnet men skulle man älska det lika starkt? Usch, sån mardröm. Dramaserie till max men jag tycker verkligen om serien, den är tänkvärd.

Som tur är vet jag att William är min till 100& det har jag till och med papper på. Men den där tanken, tänk om sitt barn skulle bli förväxlat på BB, vilken mardröm!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: