[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f_Y5YeYrqUk[/youtube]

Precis börjat kolla på serien Under the dome, hade väl tänkt se den tidigare men inte hunnit med. Tre avsnitt hittills och jag ser just nu på nummer två. Jag gillar den hittills. Bra skådespelare också, som jag sett i tidigare serier. Bland annat Britt Robertson som spelade Cassie Blake i The secret circle, samt hon som spelade Hilda i Sabrina tonårshäxan och Rachelle Lefevre som spelade Victoria i Twilight.
Så serien då? Vad är det som är bra med den? Den går under skräck på Sci-fi under imdb, och de kan nog stämma.
Ett energifält delar staden i mitten, och några är på utsidan och andra innanför fältet. Allt som var vid stället som marken delades på delades på mitten varav en ko, skitäckligt såg det ut men ganska spännande. Rekommenderar er att se denna det känns som den har potential att bli riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.