Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Plockat hjortron.

Idag följde vi med Björn ut och plockade hjortron tillsammans. Det blev jättelyckat och var en trevlig stund när vi hittade massor. Vi brukar varje år åka ut och plocka saker i skogen tillsammans, om det inte är kantareller så är det blåbär eller lingon. Det är en mysig stund även om jag brukar ha panik då jag får för mig att det är björnar och älgar över allt. Jag är helt enkelt skiträdd för djuren i skogen och brukar ha för vana att gå och prata HÖGT! För att skrämma i väg djuren. Men när man hittar saker har jag jättekul och kan plocka med stort intresse. Mysigt var det och foton passade jag på att ta också.

002Första hjortonet vi såg.

001Björn plockar och William letar.

006William när vi var på väg tillbaka.

Namnlöst-2Jag och William.

Namnlöst-1På väg hem.

20130709-214542.jpgEn del av hjortonen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: