Min mamma och hennes man har stuga i utanför Furudal. Det är så otroligt vackert där, vi åkte dit och träffades idag. Myste i solen med fika och lekstund med hundarna. William och Sotis fann varandra idag och lekte en stund. William var ner och badade och jag kände hur fint det verkligen var. Idyll verkligen, så mysigt att träffa mamma och hennes man en stund med.
060
William badar.

063Natur

068Fiskmåsar på en sten.

069Jazzi, hon är 1 månad yngre än William.

070Jazzi igen.

071William leker med Sotis.

072Leker ihop.

073Lek.

075Vänner.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: