Sol, vind och vatten.

Sol, vind och vatten. Sommar, värme och bad. Just nu sitter jag här framför datorn. Ordningen är återvänd och William är hemma, att han dock väljer att kolla på minecraft på paddan antar jag att jag bara får ta. Han har levt i 5 dagar utan teknologi så just nu ska han väl försöka ta igen saken antar jag.

Själv har jag kört en vecka med balsammetoden och är än så länge väldigt nöjd. Har fortfarande inte fått fett hår som det stod att man borde få, men det jag upplevt redan är att håret varken är tovigt på morgonen eller kvällen. Det kliar inte heller i hårbotten så förfärligt som jag brukar haft lite problem med i olika perioder. Men det har bara gått en vecka, jag kommer skriva mer om saken.

Solen lyser som sagt, det känns faktiskt relativt bra just nu. William är hemma och det gör mig så glad!

002

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Sol, vind och vatten.

 • 15 juli, 2013 at 10:59
  Permalink

  Oh, minecraft.. Det sitter sambon, här hemma, framför allt för ofta 😉 Just nu håller han på att bygga en farm – och det tycker jag är lite roligare än när han beslutar sig för att spela alla dessa dödardataspelen. Nu kan ju jag vara med och designa gården liksom 😉 hehe..

  Reply
  • 17 juli, 2013 at 12:35
   Permalink

   Victoria – Det är skitkul för folk just nu tror jag 😀 . William är helt galen i saken 😉

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: