Hämtade William idag, på väg mot mamma och hennes man åkte vi förbi Styggforsen som låg runt Boda kyrka. Jättefint var det där, högt och så himla vacker natur. Jag riktigt älskar känslan av att vandra runt i olika naturer och bara kika. Tycker Sverige kan vara riktigt fint faktiskt, oftast väldigt underskattat. Såg en ödla också, sol och vackert. Är ni runt Rättvik uppmanar jag er att åka dit och kika!

028Ödla

035Natur.

036HÖGT!

026William.

025Natur.

029William och Björn spanar.

032William läser på.

034William.

041Klättrar ut för att kika.

045🙂

048Hjälp tillbaka.

039HÖGT!

053Saltsten.

055William.

056Blomma

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: