Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

On the top of the World.

Känner att jag har lite tråkigt, men idag ska jag hämta hem William. Älsklingen! Kommer bli så kul att höra honom berätta om allt kul han gjort! Min älskade stora prins. Livet tillbaka igen! Förutom de så åker vi till mammas och hennes mans sommarstuga utanför Furudal också. Blir jättemysigt det med, tänkte ta med kameran så man kan några fina bilder.

Annars är det inte så fint väder just nu, men både yr och klar påstår att solen ska komma mellan 10 och 12 idag så det hoppas jag på!

001

012

004

018

019

020

021

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa