On the top of the World.

Känner att jag har lite tråkigt, men idag ska jag hämta hem William. Älsklingen! Kommer bli så kul att höra honom berätta om allt kul han gjort! Min älskade stora prins. Livet tillbaka igen! Förutom de så åker vi till mammas och hennes mans sommarstuga utanför Furudal också. Blir jättemysigt det med, tänkte ta med kameran så man kan några fina bilder.

Annars är det inte så fint väder just nu, men både yr och klar påstår att solen ska komma mellan 10 och 12 idag så det hoppas jag på!

001

012

004

018

019

020

021

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “On the top of the World.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: