Åkte till Hedemora och plockade jordgubbar. Gick riktigt fort och fick ihop massor. William plockade en helt egen hink och jag en så nu har vi jordgubbar för hela året. Älskar JORDGUBBAR!

Efteråt åkte vi till Björns farmor och farfar i Skevi och åt lunch. Efter lunchen tog vi en promenad och alla utom jag plockade blommor, JAG är ju allergisk… Tittade på lite hästar och kor och begav oss tillbaka. Det var utförsäljning i en liten gårdsbutik så tittade in men handlade inget, efteråt åkte vi till Forsnäsgården som jag velat besöka så länge. Så fint och massa saker jag ville ha. Kom dock hem med en sak och det var en ursöt topsförvaring som nu finns i mitt badrum. Jordgubbarna är rensade och här kommer bilder från vår lilla sommardag.

002Jordgubbar

003William vid jordgubbslandet.

004Lantligt.

009William med sina blommor.

010En liten utan liv.

012Två levande liv.

015Nyfiken häst.

018Nyfiken och social.

020Mer osocial och måttligt imponerad.

025Ganska osociala dessa med.

027Nyfiken och besvärad på samma gång.

035Räknade blommor.

036Uförsäljningen.

037Forsnäsgården.

038Så söta burkar!

030Mitt nya hemmafynd.

031Jordgubbar, de på den röda handduken plockade William.
Jag plockade dem på den vita.

032Sommargott!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: